ensammatankar.blogg.se

Var försiktig med vad du önskar dig.

Publicerad 2013-12-31 02:45:32 i att andas,

För exakt ett år sedan låg jag på exakt samma plats som nu. Fast närmare golvet på en tråkig gästsäng. Hade någon sagt till mig då att jag skulle få P när jag önskade det som hårdast skulle  jag aldrig trott på dem. Och om de sa att jag om ett år skulle bo i det som då var gästrummet skulle jag skratta dem rakt upp i ansiktet. 
2013 har varit ett dåligt år. Men jag vågar inte önska något till 2014, det skulle ju kunna gå i uppfyllelse. Precis som det gjorde med P. Nejtack. 

Men jag går inte isär, när jag går med dig.

Publicerad 2013-12-30 17:12:01 i känslor,

Jag vet inte om jag är ledsen över att Äventyret sa att det var nog nu, eller om jag är lättad. Nu slipper jag se film med honom, sitta bredvid honom och känna hur gott han luktar för att sedan komma ihåg det när han flyger hundratals mil bort. 
Jag slipper skapa minnen med honom, bortsett från de slumpmässiga möten vi haft och de som involverat öl på barer jag vanligtvis ändå inte går på. Jag slipper gå sönder, sakna och hoppas att han inte träffar någon i Tyskland. Jag slipper sitta och vänta på att han kommer tillbaka. 
Men först är det avskedsfest och jag ska gå dit, och jag ska skratta och le, som om det inte rörde mig alls att han sa att han inte kan vara med mig. Jag ska smyga iväg med honom runt ett hörn, hångla och sedan säga; hejdå och tack. Vi kanske ses någonstans, någongång. 

En titt i min dagbok.

Publicerad 2013-12-30 13:23:11 i förflutet,



Min dagbok är full med diverse post-its med ordspråk och fastklistrade minnen, såsom flyern vi fick till studenbalen eller då jag älskade citat om Gud mest i hela världen. 

"Vi hade sex, inget som jag över, han som är så fin. 
Saker jag skäms lver: 
att jag kände mig tjock i jämförelse med honom. 
mina skärsår på överarmarna 
att jag förlorade mig själv i de tankarna. " november 2010
"Men jag vet att det kommer. 
Och jag hoppas att han gillar mig." 3 juli 2011




När jag var så himla kär i P i december/januari 2012-2013. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela