ensammatankar.blogg.se

Takeaway-kaffe i en hyrbil.

Publicerad 2013-01-29 00:50:29 i känslor,

Jag sitter ihopkurad i ett hörn av min säng. Jag har precis återfått andan efter en panikångestattack. Han höll om mig och när jag trodde det att det nästan var över kröp jag in under hans armar och la huvudet mot hans bröst i hopp om att hjärtat och andningen snart skulle bli bättre.
Jag gav upp tillslut och flyttade mig ur hans famn till mitt hörn av sängen. Jag vet att han måste kliva upp långt innan mig och att han har en lång dag framför sig, så jag ville inte väcka honom mer än jag redan gjort.

Ikväll har vi druckit kaffe tillsammans på McDonalds. Det enda stället som var öppet efter att han slutat jobba för kvällen och påväg hem till mig i hyrbilen han kör la han handen på mitt lår och det kändes så bra. Lite: Ett liv med honom kan jag verkligen tänka mig att ha.
Ett liv med han som alltid ser på mig som om jag är den enda i världen som betyder något. Som om jag är den allra viktigaste och som kysser mig på morgonen när jag vaknar och säger att det är det bästa med morgonen.

I will wait for you.

Publicerad 2013-01-23 12:40:04 i att andas,

Han har fortfarande sovit här varje natt, utom en då jag var jättesjuk. Nu har jag rethosta om nätterna och vaknar efter hostattacker som även väcker honom och han kramar om mig och stryker min rygg medan jag viskar "förlåtförlåtförlåt" för att jag vet att han ska upp 4 timmar innan jag måste kliva upp. 
Och jag är så förbannat kär, och jag vill bara säga det, att allt det här är alldeles för bra för att vara sant och att jag är rädd att förstöra allt eftersom jag är en sån jävla idiot. 
 
Hans familj kommer upp om en månad och han verkar väldigt glad över det hela och det verkar som att han vill introducera mig för sin mamma, jag vet inte ens. 

my crib

Publicerad 2013-01-17 15:47:06 i att andas,

 
Mitt paradis, min frizon. Bara mittmittmitt. 
 
Det må vara så att jag inte spenderar så jävla mycket tid här själv, men å andra sidan gör det mig inget i nuläget. 
Jag har fina sängkläder, ett sängbord fullt med halvdruckna kaffekoppar. Tusen burkar och muggar i bokhyllan inträngt med all kurslitteratur och skönlitterära verk. På vägen sitter det en kalender och ett vykort från en av mina allra bästa vänner.
Och min säng är bäddad av honom och mina lakan luktar precis som han och jag älskar att bo här!
 
Jag ville bara uppdatera om något annat än P och kanske bevisa för migsjälv att det här med att blogga lite mer personligt är kul. puss på er.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela