ensammatankar.blogg.se

A little party never killed nobody.

Publicerad 2014-02-22 22:32:51 i att andas,

Att släppa sina hämningar och låta folk få se vem man verkligen är, det är bland det svåraste jag vet. Jag är förtjust i min klass där människor jag inte ens pratat med ändå memorerat mitt namn och kramar mig efter några öl och säger att jag är trevlig och snäll, att jag är en sån där som man kan vara bästa vän med.
Att när jag föreslår för några att vi kan dra hem till mig istället för att gå på krogen och de ler åt mig och säger: Alltså, ja, fan vad kul!

Men jag glömmer alltid bort migsjälv efter ett tag, gör allt för den där gemenskapen som jag är en del av, en shot dit, ett vinglas dit, några öl dit och sen är jag så full att jag står och kräks över ett balkongräcke kl 02 hos en klasskamrat som kommer och frågar om jag mår bra, och jag tittar oförstående på honom och hulkar igen över balkongräcket och snön som ligger kall under mina fötter besvärar mig inte ens. Det är precis här jag alltid är den jag är på insidan, en förstörd och bräcklig tjej, som står ute på en balkong i minusgrader när snön yr och hulkar ur mig en flod av de olika spritsorterna som intagits under kvällen samtidigt som jag ber om ursäkt för att jag finns, för att jag förstör och gråter lite. Han säger mest att jag inte ska bry mig. Men det gör jag ändå, för någonstans långt inne är jag så jävla trasig och jag är rädd att det aldrig kommer gå laga.

Kommentarer

Postat av: Daniella 🌙

Publicerad 2014-02-23 08:37:53

jag vet inte om du tänkt på det men reklamen som tar upp halva skärmen förstör hela bloggen :<

Svar: HAR JAG REKLAM?! Jag använder addblocker så ser det inte?! Ska nu kolla detta.
ensammatankar.blogg.se

Postat av: Polly

Publicerad 2014-02-24 01:26:18

"Det är precis här jag alltid är den jag är på insidan, en förstörd och bräcklig tjej, som står ute på en balkong i minusgrader när snön yr och hulkar ur mig en flod av de olika spritsorterna som intagits under kvällen samtidigt som jag ber om ursäkt för att jag finns, för att jag förstör och gråter lite."

Relaterar. Så hemskt mycket.

Svar: <3
ensammatankar.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela